Μεγάλη νίκη, που του δίνει αέρα πέντε πόντων από την προτελευταία Athens Kallithea, πέτυχε ο Βόλος, που επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-0 για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League.
Τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλίας πέτυχαν οι Πέδρο Κόντε (35’), Αλέξης Καλογερόπουλος (45+1’) και Νάτσο Γκιλ (54’). Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Βόλο, μετά από αυτές απέναντι σε Λεβαδειακό (1-0) και Λαμία (3-1). Στους 33 βαθμούς οι Θεσσαλοί, όσους έχει και ο Πανσερραϊκός.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Κόντε, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 13’ με σουτ του Γκαλβάν, αλλά ο Σιαμπάνης του είπε «όχι».
Στο 33’ τελικά ο Βόλος βρήκε το γκολ που έψαχνε, με πέναλτι του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός των γηπεδούχων εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, μετά το μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Σούντγκρεν και έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις (45+2’) οι Θεσσαλοί μάλιστα έκαναν το 2-0, με κεφαλιά του Καλογερόπουλου.
Στο 50ο λεπτό ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε σουτ του Κόντε, αλλά στο 54’ ο Νάτσο Γκιλ με προβολή έκανε το 3-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για τους γηπεδούχους. Στο 80’ παραλίγο ο Λάμπρου να κάνει το 4-0, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι του αρνήθηκε το γκολ.
Στο 90’, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λάμπρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και όλα έδειχναν ότι θα βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, αλλά έχασε το άχαστο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 3-0.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.