Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Νεκρός οδηγός νταλίκας
Η νταλίκα μετά την πρόσκρουση έπιασε φωτιά με τον 63χρονο οδηγό αρχικά να τραυματίζεται σοβαρά και αργότερα να αφήνει την τελευταία του πνοή
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο 140ο χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, όταν νταλίκα εξετράπη της πορείας της.
Η νταλίκα μετά την πρόσκρουση έπιασε φωτιά με τον 63χρονο οδηγό αρχικά να τραυματίζεται σοβαρά και αργότερα να αφήνει την τελευταία του πνοή.
Το δυστύχημα, σύμφωνα με το lamianow, σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η καρότσα του οχήματος τυλίχθηκε στις φλόγες, καταλαμβάνοντας μέρος και της δεξιάς λωρίδας.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.
Στο συμβάν συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά της Αταλάντης, δύο της Λιβαδειάς, ένα του Αγίου Κων/νου και ένα της Λαμίας με 12 άνδρες.
Παράλληλα, η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Τραγάνας προς Λαμία, λόγω των σοβαρών κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442