Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
O Αντουάν Γκριεζμάν θα ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Relevo», βάζοντας τέλος στο σίριαλ της παραμονής του στους «ροχιμπλάνκος».
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στους «Κολτσονέρος», αφήνοντας στην άκρη τις προτάσεις που έχει από Σαουδική Αραβία και MLS, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επεκτείνει την συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
Έτσι, η… σαπουνόπερα για τον Γκριεζμάν λαμβάνει τέλος και ο Γάλλος σταρ της Ατλέτικο θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί άμεσα το deal, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 15.000.000 ευρώ στη διετία.
Τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον Γκριεζμάν
Antoine Griezmann cierra la puerta a la MLS y decide quedarse en el Atlético.
Tras varios contactos con el club rojiblanco, el francés ha alcanzado un acuerdo para ampliar su contrato hasta 2027.https://t.co/CzKp4TJSiq
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκριεζμάν έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με την Ατλέτικο, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Europa League, τη σεζόν 2017/18 και ένα ευρωπαϊκό Supercup το 2018. Επίσης έχει και ένα Supercup Ισπανίας, με την ομάδα της Μαδρίτης, το 2014.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, όμως λύγισε στο 63’ ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι το λεπτό που σκόραρε η Θέλτα και οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από τους «16» του Europa League