Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA και τη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού παραχώρησε η Μαρία Γεωργιάδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της μητρότητας στη ζωή της, την καλλιτεχνική διαδρομή της, αλλά και τις δυσκολίες του επαγγέλματος.
Μαρία Γεωργιάδου: «Οι αλλαγές στη ζωή μου μετά την απόκτηση του γιου της»
«Μια αλλαγή που με χαρακτήρισε ήταν η απόκτηση του παιδιού μου, ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου που μου άλλαξε τις προτεραιότητές μου. Αυτό το σενάριο που γράφω κάθε φορά τελευταίο, είναι και αυτό που με παιδεύει περισσότερο», είπε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου.
Σχετικά με τους ρόλους που την έχουν παιδέψει, η Μαρία Γεωργιάδου αποκάλυψε: «Όταν έγραφα την “Πολυκατοικία”, είχα κολλήσει σε μια ιστορία και είπαν να την αφήσω, με άκουσε όμως ο Αλκιβιάδης, ο γιος μου, και μου είπε να το πολεμήσω. Οπότε, μέσα από τη δική του χαρά και τη δική του δύναμη το είδα αλλιώς και το τελείωσα».
Μαρία Γεωργιάδου: «Σε ένα βαθμό, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στους γυναικείους ρόλους»
Τέλος, η ηθοποιός απάντησε και για τον ηλιακό ρατσισμό λέγοντας: «Σε ένα βαθμό, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στους γυναικείους ρόλους. Μεγαλώνοντας, σαφώς έχουμε να παίξουμε άλλα πράγματα που μπορεί να μην είναι πάντα οι πρώτοι ρόλοι, αλλά και αυτοί είναι ωραίοι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας