Θεσσαλονίκη: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το όχημα των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης
Οι δύο Τούρκοι που δέχθηκαν τη μαφιόζικη εκτέλεση με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του, έμεναν μόνιμα σε περιοχές της Αττικής και έκαναν συχνά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το όχημα των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των ΚΤΕΛ Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.
Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 39χρονος άντρας, τουρκικής καταγωγής ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μια στο στήθος.
Μαύρο station wagon
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, τύπου station wagon. Το όχημα είχε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα της επίθεσης ήταν συνοδηγός σε όχημα που προσεγγίστηκε από το αυτοκίνητο των δραστών στη λεωφόρο Δενδροποτάμου, μπροστά από τα ΚΤΕΛ.
Ένα άτομο βγήκε από το μαύρο BMW και πυροβόλησε τουλάχιστον 9 φορές.
Τόσοι είναι οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός του οχήματος που δέχτηκε καταιγισμό πυρών τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Κάτοικοι Αττικής
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονο νεκρό ήταν κάτοικος Πειραιά και ο συλληφθείς κάτοικος Αργυρούπολης.
Για την ώρα δεν φαίνεται να σχετίζονται άλλες ομάδες της τουρκικής μαφίας στην Αθήνα.
Ο νεκρός είχε άσυλο στη χώρα μας μέχρι το 2026 ενώ ο 39χρονος νόμιμη παραμονή ενώ δήλωνε ότι είναι Κουρδικής καταγωγής.
Ο 39χρονος έχει συλληφθεί καθώς πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάναβης.
Και οι δύο έκαναν συχνά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αστυνομικοί εστιάζουν στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών. Την εκδοχή αυτή ενισχύει και το γεγονός ότι στο θύμα βρέθηκαν 3000 ευρώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας