Ολυμπιακός: Η αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο ματς στο Φάληρο
Ο Ολυμπιακός μετά το σπουδαίο διπλό στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο με «χρυσό» σκόρερ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο Καραϊσκάκη (26/1, 20:30).
Οι ερυθρόλευκοι συγκρούονται με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο Φάληρο για την 20η αγωνιστική της Super League, σε ένα κομβικό παιχνίδι, που αν το κερδίσουν θα ξεφύγουν ακόμη περισσότερο.
Μια μέρα πριν το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή βρίσκεται ο Ζέλσον Μάρτινς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του (είχε μείνει εκτός αποστολής τόσο από τον αγώνα με την Πόρτο όσο και από το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο), με τον Βάσκο προπονητή να συμπεριλαμβάνει συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.
Μέσα στην αποστολή για το ντέρμπι κορυφής είναι κανονικά και οι Βέλντε και Τσικίνιο που είχαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς της Πέμπτης με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», κάτι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι για τον Μεντιλίμπαρ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.