Έπεσε σε χαράδρα και πέθανε ο ιδρυτής της ισπανικής αλυσίδας ρούχων Mango
Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 71χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας Mango σκοτώθηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε μια οροσειρά έξω από τη Βαρκελώνη
Ο Ίσακ Άντιτς, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της ισπανικής αλυσίδας μόδας υψηλής ραπτικής Mango, πέθανε μετά από ένα «ατύχημα» το Σάββατο (14/12), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 71χρονος έπεσε σε μια χαράδρα και σκοτώθηκε, ενώ έκανε πεζοπορία σε μια οροσειρά έξω από τη Βαρκελώνη.
Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του επιχειρηματία ειδοποίησε το 112 γύρω στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το σύστημα έκτακτης ιατρικής βοήθειας (SEM) έστειλε ένα ιατρικό ελικόπτερο και ένα ασθενοφόρο. Κατά την άφιξη στον τόπο του ατυχήματος, ωστόσο, οι γιατροί μπορούσαν μόνο να επιβεβαιώσουν ότι ο 71χρονος άνδρας, που είχε πέσει κατά λάθος στη χαράδρα στο μονοπάτι προς τις σπηλιές Salnitre – ένα μονοπάτι που οδηγεί στο μοναστήρι του Montserrat – είχε πεθάνει.
Ήταν και ο γιος του στον τόπο του δυστυχήματος
Ο γιος του βρισκόταν στον τόπο της τραγωδίας, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais. Διάφορες πηγές επιβεβαίωσαν ότι μαζί του ήταν και η νυν σύντροφος του εκλιπόντος, η Ισπανίδα επαγγελματίας παίκτρια γκολφ, Estefanía Knuth.
Οι επαγγελματίες του ΕΚΑΒ παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της οικογένειας, επιβεβαίωσαν πηγές της οικογένειας στην εφημερίδα.
Ο τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίας ίδρυσε τη Mango στη Βαρκελώνη το 1984 και η αλυσίδα δραστηριοποιείται πλέον σε 120 χώρες. Το Forbes υπολόγισε την καθαρή αξία του Άντιτς στα 4,5 δισ. δολάρια.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Mango, Toni Ruiz, τόνισε σε δήλωσή του: «Η αποχώρησή του αφήνει ένα τεράστιο κενό, αλλά όλοι μας είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, η κληρονομιά του και η μαρτυρία των επιτευγμάτων του. Εναπόκειται σε εμάς, και αυτός είναι ο καλύτερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποτίσουμε στον Ίσακ και τον οποίο θα εκπληρώσουμε, να διασφαλίσουμε ότι η Mango θα συνεχίσει να είναι το έργο που ενέπνεε τον Ίσακ και για το οποίο θα αισθανόταν υπερήφανος».
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442