ΝΒΑ: Πήρε τη μάχη με τον Κάρι ο Ντουράντ (113-105) – Πέρασαν από τη Γιούτα οι Μάβερικς (94-106)
Μεγάλη νίκη επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πανηγύρισαν οι Φοίνιξ Σανς, με τον Κέβιν Ντουράντ να επικρατεί του Στεφ Κάρι. Όλα τα αποτελέσματα του ΝΒΑ.
«Φτωχή» από παιχνίδια, «πλούσια» όμως σε θέαμα ήταν η αποψινή βραδιά του ΝΒΑ, με τη συνάντηση των Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι να τραβά τα βλέμματα. Στη «μάχη» αυτή νικητές βγήκαν οι Φοίνιξ Σανς που επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 113-105.
Ο «KD» έκανε νταμπλ-νταμπλ καταγράφοντας 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο «Σεφ» είχε 23 πόντους όντας πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών». Καλή εμφάνιση και από τον Ντέβιν Μπούκερ που έφτασε μια ανάσα από το νταμπλ-νταμπλ έχοντας 27 πόντους και 9 ασίστ.
Σημαντική νίκη χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς πανηγύρισαν οι Ντάλας Μάβερικς, που επιβλήθηκαν με 106-94 των Γιούτα Τζαζ στη Σολτ Λέικ Σίτι. Μεγάλη εμφάνιση από τον Καϊρί Ίρβινγκ που έγραψε 30 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ από τους «μορμόνους» ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 19.
Οι Ατλάντα Χοκς πέρασαν από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνερς στη Βόρεια Καρολίνα επικρατώντας με 107-104. Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Τζέιλεν Τζόνσον, με τον Τρέι Γιανγκ να έχει 14. Στην αντίπερα όχθη, ο Μπράντον Μίλερ μέτρησε 32 πόντους.
Τέλος, το διπλό πανηγύρισαν και οι Φιλαδέλφεια 76ερς που έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, επικρατώντας με 111-96 των Ντιτρόιτ Πίστονς στο Μίτσιγκαν. Εντυπωσιακός ο Ταϊρίζ Μάξι με 28 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Μαλίκ Μπίσλι είχε 19.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.