Ο Μικαουτάτζε γλίτωσε την Γεωργία κόντρα στους Ουκρανούς (1-1) – Μοιραίος Ακτούρκογλου για την Τουρκία (0-0)
Η Γεωργία ήρθε ισόπαλη με 1-1 χάρη στο γκολ του Μικαουτάτζε, ενώ οι Τούρκοι είδαν τον Ακτούρκογλου να σημαδευει το δοκάρι της Ουαλίας από την λευκή βούλα.
Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε το δεύτερο πιάτο της βραδιάς (16/11) στο Nations League με τα ντέρμπι μεταξύ Γεωργίας – Ουκρανίας και Τουρκίας – Ουαλίας να λήγουν χωρίς νικητή.
Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας για το Γκρουπ Α’ της League Β’ του Νations League η Γεωργία με το γκολ του Μικαουτάτζε στο 76’ ισοφάρισε το αυτογκόλ του Κριβκβέλια στο 7’ και πέρασε προσωρινά πρώτη στον όμιλο της κάτι που, όμως, θα αλλάξει ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Αλβανία – Τσεχία που ξεκινά στις 22:00.
Η βαθμολογία
Παράλληλα, και οι δύο αναμετρήσεις για το Γκρουπ Δ’ της League Β’ του Νations League είχαν κοινή ώρα έναρξης τις 19:00 με την Τουρκία να υποδέχεται την Ουαλία και το Μαυροβούνιο να αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στην Ισλανδία.
Στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου Τουρκία και Ουαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην πρώτη θέση και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Ακτούρκογλου που σημάδεψε το δοκάρι του Ντάρλοου από το σημείο του πέναλτι ένα λεπτό πριν τα 90.
Ενώ, στο έτερο παιχνίδι το Μαυροβουνίο αν και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μπάκιτς στο 23’, είδε το τέρμα του παίκτη του ΟΦΗ να ακυρώνεται για οφσάιντ με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ με τον Όσκαρσον στο 75’ και «κλείδωσαν» την νίκη στο 89’ με τον Γιοχάσεσον.
Η βαθμολογία
Στην μοναδική αναμέτρηση του Γκρουπ Β’ της League D’ του Nations League μεταξύ Ανδόρας και Μολδαβίας οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 90+2 με τον Ποστολάτσι και κράτησαν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.