Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena στις 21.30 στο ντέρμπι της Αθήνας για την 6η αγωνιστική της Super League. O Ματίας Αλμέιδα περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του ματς έκανε γνωστές τις επιλογές του.
Η Ένωση ξεκινά το ντέρμπι με Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια. Ακραία μπακ θα είναι οι Ρότα και Πήλιος, με τους Βίντα και Κάλενς δίδυμο στα στόπερ. Στον άξονα θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι με τον Περέιρα, ενώ ο Πινέδα θα είναι λίγο πιο μπροστά. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Ελίασον, αριστερά ο Κοϊτά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιερό.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: Στρακόσα, Πήλιος, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά, Ελίασον, Περέιρα, Πιερό.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.