Η Championship φημίζεται για τα σκληρά παιχνίδια της και τις δυνατές της μονομαχίες και η αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Πρέστον, ήρθε να μας το θυμίσει με τον πιο… μοναδικό τρόπο.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε του ματς, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Μπεκ σε παίκτη των γηπεδούχων, ο φορ της Πρέστον, Μιλουτίν Όσμαγιτς, θύμισε τον… Λουίς Σουάρες, δαγκώνοντας τον παίκτη της Μπλάκμπερν στο σβέρκο.
Μάλιστα, ο παίκτης της Πρέστον δεν αποβλήθηκε καν, με τον διαιτητή να τον τιμωρεί μόνο με κίτρινη κάρτα για την συμπεριφορά του. Να σημειωθεί πως, VAR δεν υπάρχει στα ματς της Championship.
Δείτε το εν λόγω περιστατικό:
Preston’s Osmajic has literally tried to take a chunk out of his neck!!!🤯🤯🤯
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.