Για τη σημαντική συνεισφορά των συμπαικτών του Μάικλ Τζόρνταν, μίλησε ο Ντομινίκ Γουίλκινς στο JAXXON podcast, θέλοντας να τονίσει τη σημασία του συνόλου, στις επιτυχίες ενός οργανισμού.
Ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ, που έπαιξε και στον Παναθηναϊκό, ήταν καλεσμένος σε γνωστό μπασκετικό podcast και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δυναστεία των Μπουλς τη δεκαετία του 1990.
«Ο Τζόρνταν δε θα έπαιρνε έξι πρωταθλήματα χωρίς τα υπόλοιπα κομμάτια. Ο Πίπεν, ο Γκραντ, ο Κούκοτς και ο Ντένις Ρόντμαν. Όλοι αυτοί, ακόμα ο Κερ, ο Πάκσον, ήταν όλοι τους σπουδαία κομμάτια στις ομάδες των πρωταθλημάτων και δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς αυτούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην σταρ του ΝΒΑ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.