Ρόντμαν: «Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Τζόρνταν, ο Λεμπρόν στα 90’s θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας»
Την άποψή του για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ανάμεσα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν εξέφρασε ο Ντένις Ρόντμαν.
Σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στο μπάσκετ απάντησε ο Ντένις Ρόντμαν, όντας ξεκάθαρος για την προτίμησή του προς τον Μάικλ Τζόρνταν έναντι του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Η δήλωση του Ρόντμαν θα συζητηθεί
Ο «worm» μιλώντας στο Podcast «The Dan Patrick show» ξεκαθάρισε ότι ο «βασιλιάς» δεν μπορεί να συγκριθεί με τον MJ καθώς αν έπαιζε στα 90s τότε θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας.
Οι δηλώσεις του Ντένις Ρόντμαν:
«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Ο ΛεΜπρόν θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας εάν έπαιζε στα 90’s. Αλήθεια πιστεύετε ότι μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ο Μάικλ; Είχε πολύ μεγαλύτερο χάρισμα. Ο ΛεΜπρόν είναι απλώς ένα μπαμ. Δεν υπάρχει λάμψη στο παιχνίδι του.
Σε περίπτωση που στη σημερινή εποχή έκαναν φάουλ στον ΛεΜπρόν όπως έκαναν τότε στον Τζόρνταν, το πιο πιθανό είναι να είχε κλονιστεί και να έφευγε από το γήπεδο. Και αυτό διότι δεν θα μπορούσε να βασιστεί στο lay up που αποτελεί και τη σημαντική του κίνηση για να τελειώνει τις φάσεις».
Dennis Rodman on Lebron Vs Jordan Debate: Theres really not a comparison, if Lebron was playing in the early 80s, or early 90s he would just be a REGULAR player, theres no Flash to his game.
Imagine if they fouled Lebron the way they use to foul jordan he would be shook and not… pic.twitter.com/9oPga2rgLL
— Thetruth (@Thetruth8240) August 25, 2024
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442