Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (21/09) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Στη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου», ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ταρίκ Τισουντάλι να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, όχι όμως και τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή που παραμένουν στα πιτς.
Ο Τισουντάλι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ
«Οι Πρωταθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την δεύτερη εκτός έδρας πρόκληση της φετινής Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο.
Ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Ταρίκ Τισουντάλι προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....