Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε Βεζένκοφ με… Βασίλη Καρρά (vid)
«Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera», ήταν η λεζάντα στο ποστάρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός που προαναγγέλλει την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά.
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό πλησιάζει. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αφού παρέμεινε για 48 ώρες στην waiver list του ΝΒΑ, πλέον είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».
Μάλιστα, οι Πειραιώτες φρόντισαν να προετοιμάσουν τους φίλους της ομάδας και με το ανάλογο… ποστάρισμα, αφού δημοσίευσαν ένα βίντεο με έναν διακόπτη να κλείνει και τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά «Τώρα; Τι γίνεται τώρα;», συνοδευόμενο από τη λεζάντα «Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera».
Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 15:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις