Άλεκ Μπάλντουιν: Ξεκίνησε η δίκη για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς σε γυρίσματα ταινίας
Ο Άλεκ Μπάλντουιν κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»
Ήταν μια «ανείπωτη τραγωδία», αλλά «ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, ήταν ένας ηθοποιός που έπαιζε».
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του ηθοποιού στη δίκη που ξεκίνησε την Τετάρτη, για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον Οκτώβριο του 2021.
Ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν, Alex Spiro τόνισε στην εναρκτήρια αγόρευσή του στο δικαστήριο, ότι ο ηθοποιός έκανε ακριβώς αυτό που κάνουν πάντα οι ηθοποιοί στα γυρίσματα.
«Δεν χρειάζεται να σας πω περισσότερα γι’ αυτό, γιατί όλοι έχετε δει πυροβολισμούς σε ταινίες», είπε ο δικηγόρος.
Παράλειψη και απερισκεψία
Η εισαγγελέας Erlinda Ocampo Johnson δήλωσε στην εναρκτήρια αγόρευσή της ότι πριν από τους πυροβολισμούς, ο Άλεκ Μπάλντουιν παρέλειψε τους ελέγχους ασφαλείας και χειρίστηκε απερίσκεπτα ένα περίστροφο.
«Τα αποδεικτικά στοιχεία θα δείξουν ότι κάποιος που έπαιξε με ένα πραγματικό όπλο και παραβίασε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας είναι ο κατηγορούμενος, ο Αλεξάντερ Μπάλντουιν», δήλωσε η Ocampo Johnson.
«Όπλισε, σημάδευσε κατευθείαν προς την δεσποινίδα Χάτσινς και πυροβόλησε, στέλνοντας τη σφαίρα κατευθείαν στο σώμα της»
Ο δικηγόρος του ηθοποιού απάντησε, επισημαίνοντας πως αυτοί «οι βασικοί κανόνες δεν ισχύουν σε ένα κινηματογραφικό πλατό».
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις














![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442