Αμοργός: Το νέο μήνυμα της συζύγου του Αμερικανού που αγνοείται
Τα ίχνη του Άλμπερτ Κάλιμπετ χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, όταν ξεκίνησε για πεζοπορία. Από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα δεν τον έχει ξαναδεί κανείς.
Σε ένα θαύμα ελπίζει η σύντροφος του του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπε ο οποίος εξαφανίστηκε στην Αμοργό στις 11 Ιουνίου.
Οι έρευνες της Ντέμπι Λεσάν, για τον εντοπισμό του αμερικανού τουρίστα δεν σταμάτησαν ούτε το Σαββατοκύριακο.
Το σημάδι στο βράχο και ένα θαύμα
Με τη βοήθεια κατοίκων της Αμοργού και φίλων της, η Λεσάν καθημερινά ερευνά το μονοπάτι από όπου εξαφανίστηκε ο πρώην Αστυνομικός.
Χθες, ανάρτησε μία εικόνα σε γκρουπ της Αμοργού, στο οποίο φαίνεται με κόκκινη μπογιά ένα σύμβολο, που δείχνει στους περιπατητές τις διαδρομές που υπάρχουν στη συνέχεια του μονοπατιού.
«Βλέποντας αυτές τις οδηγίες στον βράχο, καταλαβαίνω ότι αριστερά βρίσκεται η Χώρα, αλλά στη μέση είναι το Λέλη», ρώτησε.

Σήμερα η γυναίκα έκανε ακόμη μία ανάρτηση. Σε αυτή αναφέρει ότι ξεκινάει νωρίς τις έρευνες για να μην την πιάσει η ζέστη και ότι ελπίζει σε ένα θαύμα.

Τα ίχνη του Άλμπερτ Κάλιμπετ χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, όταν ξεκίνησε για πεζοπορία.
Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν δίχως να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο φίλος του, που τον φιλοξενούσε στο νησί, να ανησυχήσει. Αφού δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του, δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού την εξαφάνισή του και στις Αρχές σήμανε συναγερμός.
Ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία από την Αιγιάλη στα Κατάπολα και παρά το ότι οι Αρχές έχουν «σαρώσει» το σημείο, δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι πέρασε από εκεί.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442