Ο σπουδαίος σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς, έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς συγκαταλέγεται στη γενιά των σέντερ που διακρίνονται στο ΝΒΑ.
Πιστός στην εθνική Μαυροβουνίου, συμμετέχει σχεδόν πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις της FIBA βοηθώντας την ομάδα της χώρας του και αυτό κάνει και φέτος συμμετέχοντας στο Τουρνουά Ακρόπολις που γίνεται στο ΣΕΦ.
Ο 33χρονος σέντερ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα αποκάλυψε κάτι που λίγοι θυμούνται, σχετικά με τον Ολυμπιακό και τις επαφές που είχε.
Οι δηλώσεις του Βούτσεβιτς
«Όταν ήμουν νεότερος, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, όταν κατέληξα στη γενέτειρά μου (σ.σ. πήγε στην Μπουντούτσνοστ στο lockout του 2011).
Ήταν πριν από 13 χρόνια. Αλλά από τότε που ήμουν νεότερος και πήγα στο κολέγιο, δεν είχα καμία προσφορά από ομάδα της EuroLeague», δήλωσε.
Ερωτηθείς αν ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν η πρώτη του επιλογή σε περίπτωση που γύριζε στην Ευρώπη, είπε: «Ξεκάθαρα θα ήταν το φαβορί αν επέστρεφα, σίγουρα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.