Ακόμη ένα δημοσίευμα από το Μεξικό σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Για μια ακόμη φορά «πρωταγωνίστρια» είναι η Μοντερέι, η οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντιέγκο Αρμάντο Μεδίνα από το TUDN, είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 12,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.
Μάλιστα το ποσό αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα προσφερθεί «τόσο για να πείσουν την Ένωση να πει το πολυπόθητο «ναι», όσο και να γνωστοποιήσουν στον Πινέδα τις προθέσεις τους. Παράλληλα, θα μπορούσαν να του προσφέρουν έναν αρκετά ελκυστικό μισθό μέχρι και 3 εκατ. δολάρια».
Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο η Τσίβας, όσο και η Τολούκα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Πινέδα, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάποια απάντηση από την ΑΕΚ, αφού οι προσφορές ήταν αμφότερες, χαμηλές.
Δείτε το δημοσίευμα
¿Y CHIVAS? Ofrecen una LOCURA por llevarse el Maguito 🪄🇲🇽
🚨 Rayados va con todo por Orbelín Pineda: oferta de 12MDD al AEK Atenas y salario de $3M anuales.
😎 Monterrey busca armar plantel estelar para el torneo, Leagues Cup y Mundial de Clubes 2025.
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.