Ντόντσιτς: «Τα λάθη μου και οι βολές μου μας στοίχισαν το παιχνίδι»
Ο Λούκα Ντόντσιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα των Μάβερικς στο Game 2 των NBA Finals από τους Σέλτικς, λέγοντας ότι τα λάθη του και οι χαμένες βολές του στοίχισαν στην ομάδα από το Ντάλας την νίκη
Οι Μάβερικς βρίσκονται σε δύσκολη θέση στους NBA Finals, αφού ηττήθηκαν με 105-98 από τους Σέλτικς στο Game 2, και πλέον βρίσκονται πίσω στην σειρά με 0-2.
Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα από το Ντάλας, και παρότι αγωνίστηκε με 3 διαφορετικούς τραυματισμούς, τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, αλλά και 8 λάθη.
Ο Ντόντσιτς ανέλαβε την ευθύνη
Ο Σλοβένος σταρ, παρά την συγκινητική του προσπάθεια, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα των Μάβερικς τονίζοντας, ότι τα δικά του λάθη στοίχησαν ακριβά στην ομάδα του και την καταδίκασαν σε ήττα.
Ο 25χρονος άσος των Μαβς ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και η ομάδα του ηττήθηκε, όντας ξεκάθαρος. «Πρέπει να βάλουμε περισσότερα σουτ», δήλωσε αρχικά ο Ντόντσιτς, για να προσθέσει: «Νομίζω ότι τα λάθη μου και οι βολές μου τελικά μας στοίχισαν το παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα πάω καλύτερα σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Πρέπει όμως να βάλουμε περισσότερα σουτ για να νικήσουμε».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.