Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρνε Σλοτ μίλησε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ σε δηλώσεις που έκανε στην «Algemeen Dagblad».
Ο Ολλανδός μέσος τόνισε πως προπονήθηκε για λίγες μέρες με τη Φέγενορντ, βλέποντας πως το επίπεδο δουλειάς του νέου προπονητή της Λίβερπουλ είναι αντάξιο με αυτό των Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο.
Οι δηλώσεις του Τζίνι Βαϊνάλντουμ:
«Προπονήθηκα με την Φέγενορντ για λίγες ημέρες στην αρχή της περασμένης σεζόν και είδα τον τρόπο που δούλευε ο Σλοτ.
Η προπόνηση που έκανε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Κλοπ και με τον Μουρίνιο και να πω ότι ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.
Το μόνο θέμα είναι πως έρχεται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει στην Λίβερπουλ ό,τι πέτυχε και στην Φέγενορντ».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.
Νέα αποθέωση για τον Μπάμπη Κωστούλα από τον προπονητή του στη Μπράιτον, Φάμπιαν Χιρτσέλερ, με τον Γερμανό τεχνικό να εκθειάζει την πρόοδο του νεαρού φορ τους τελευταίους μήνες.