Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)
Η Ίντερ Μαϊάμι είδε τους αστέρες της να χρίζονται σκόρερ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Σεντ Λούις Σίτι (3-3) – Aκόμα ένα ρεκόρ για τον Μέσι που είναι έτοιμος για το Copa America
Δεύτερη σερί γκέλα για την Ίντερ Μαϊάμι, που έμεινε στο 3-3 με τη Σεντ Λούις Σίτι εντός έδρας και μάλιστα χρειάστηκε να ισοφαρίσει τρεις φορές την αναμέτρηση.
Ο Λιονέλ Μέσι στο 25′ και ο Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκαν δίχτυα φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ ο Τζόρντι Άλμπα με πλασέ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Μάλιστα ο Ισπανός μπακ είχε και τις δύο ασίστ στα άλλα δύο γκολ, ενώ ο Ουρουγουανός φορ είχε σημειώσει με αυτογκόλ στο 68′ το 2-3.
Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έφτασε τους 35 βαθμούς σε 18 αγώνες και είναι στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, ωστόσο το δεύτερο Σινσινάτι με 33 βαθμούς έχει δύο ματς λιγότερα.
Ο Μέσι μάλιστα κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο πρωτάθλημα του MLS. Με το γκολ που πέτυχε, ο Αργεντινός έγινε ο ποδοσφαιριστής που φτάνει πιο γρήγορα από τον καθένα τα 25 γκολ + ασίστ σε μια σεζόν, καθώς χρειάστηκε μόλις 12 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…