Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Βιντσέντσο Μοντέλα, βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου μίλησε με τον Φατίχ Τερίμ και «τσέκαρε» τον Σαμέτ Ακαϊντίν.
Ο λόγος για τον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί και μίλησε με τον Φατίχ Τερίμ ενώ παρακολούθησε και τον Σαμέτ Ακαϊντίν που είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
«Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση», ανέφερε για τη συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ ο Βιντσέντσο Μοντέλα.
Η ανάρτηση του Μοντέλα:
«Ξεκίνησα την εβδομάδα με μια επίσκεψη στην Αθήνα και στον καλό μου φίλο και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ, που είναι κόουτς στον Παναθηναϊκό τώρα. Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα μαζί και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.
Προφανώς βρέθηκα με τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας Σαμέτ Ακαϊντίν που παίζει στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησα και την προπόνηση του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συνάντησα επίσης τον Ντραγκόφσκι και τον Ούγκο, τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη Φιορεντίνα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τερίμ και τον Παναθηναϊκό για τη θερμή φιλοξενία τους».
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
Στο ντεμπούτο του Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Β' ήταν καλύτερος από την Athens Kallithea στου Ρέντη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 0-0.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.