Με δυο αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μια μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα, παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό (28/4, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Μορόν και επέλεξε στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμόρα, αν και είχε στη διάθεση του και τον Ανσαριφάρντ.
Ακόμα επέστρεψε στην ενδεκάδα και ο Γκαρθία, που αντικατέστησε τον Φετφατζίδη.
Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Σαμόρα που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για το Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.
Όσα έγιναν με τον Ματίας Αλμέιδα κατά τη διάρκεια του ματς της Σεβίλλης με τη Βαλένθια και η «απάντησή» του στις κατηγορίες για σεξιστική συμπεριφορά προς τη γυναίκα βοηθό διαιτητή.