Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να πήγε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό σε χωμάτινη επιφάνεια όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, όπως στο Μόντε Κάρλο, αφού ηττήθηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Βαρκελώνη.
Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τις δύο τελευταίες εβδομάδες όντας αρκετά ικανοποιημένος για την πορεία του, ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον Νορβηγό αντίπαλό του.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:
«Αρχικά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και την διοργάνωση που ήταν όλα πολύ ωραία. Συγχαρητήρια στον Κάσπερ Ρουντ για την κατάκτηση, το άξιζε.
Ήταν ένα πολύ καλό πακέτο δύο εβδομάδων έστω και αν δεν μπόρεσαν να πάρω δεύτερο τίτλο. Το κοινό ήταν πραγματικά θερμό και δελεαστικό. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κάσπερ, πιθανότατα να έχουμε και άλλες μάχες και τελικούς».
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.