Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είναι η καλύτερη Άστον Βίλα των τελευταίων 30 χρόνων

Είναι η καλύτερη Άστον Βίλα των τελευταίων 30 χρόνων

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference εντυπωσιάζει και είναι έτοιμη να τσεκάρει το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League και θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς οι πειραιώτες θ’ αντιμετωπίσουν μια ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και είναι φαβορί για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι πανέτοιμος για να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση και κόντρα στους «βίλανς» θα παλέψει για να κάνει το «κόλπο γκρόσο» κατακτώντας την πρόκριση στον τελικό.

Η προσπάθεια της ομάδας του λιμανιού να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βίλα είναι, όπως προαναφέραμε, κάτι παραπάνω από δύσκολη κι αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή πορεία του αγγλικού συλλόγου την φετινή σεζόν.

Μια και μόνο ματιά στην πορεία της Άστον Βίλα στην φετινή Πρέμιερ, αλλά και στο Conference, είναι αρκετή για να φανερώσει τη δυναμικότητα του αγγλικού συλλόγου αλλά και την δυναμική του.

Η Βίλα είναι σε εντυπωσιακή φόρμα και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι η ομάδα του Ουνάι Ένερι, κάνει την κορυφαία σεζόν των τελευταίων τριάντα χρόνων.

Ναι, η φετινή χρόνια είναι η κορυφαία της Βίλα τα τελευταία τριάντα χρόνια κι αυτή την ομάδα θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Conference.

Σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Πρέμιερ Λιγκ, η Βίλα δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μπροστά από Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άστον Βίλα κάνει λοιπόν σχέδια συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και αν τα καταφέρει θα μιλάμε για μια τεράστια και συνάμα πανάξια διάκριση, με πρωτεργάτη τον προπονητή της, Ουνάι Έμερι.

Ενδεικτικό της εντυπωσιακής φόρμας της Άστον Βίλα είναι η νίκη που πέτυχε η ομάδα του Μπέρμιγχαμ επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο πριν από λίγο καιρό, ένα αποτέλεσμα που ίσως αποδειχθεί καταστροφικό στην προσπάθεια των λονδρέζων για κατάκτηση του τίτλου.

Σήμερα η Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή κατακτώντας μια σπουδαία νίκη με 3-1.

Μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να «βλέπει» την τέταρτη θέση και να θεωρεί πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός θα βρει λοιπόν απέναντι του την Άστον Βίλα, στην κορυφαία σεζόν της αγγλικής ομάδας μετά το 1994 και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να αποδώσει τον βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024