Ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός στην Κωνσταντινούπολη και πήρε μια πρόκριση η οποία θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια, καθώς επικράτησε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον θρίαμβο, ενώ λίγο αργότερα το πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια του Σουκρού Σαράτσογλου.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έδειξε πως εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλός χορευτής, καθώς γλέντησε χορεύοντας ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του «Τι να πεις για μένα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Ο Αλεξανδρόπουλος έριξε μια στροφή με τον Κώστα Φορτούνη να απαθανατίζει τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παίζει το κομπολόι του.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Μετά την κατάκτηση του Betsson Super Cup ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού και παράλληλα έστειλε μήνυμα για ακόμη περισσότερες επιτυχία στο μέλλον.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Betsson Super Cup με 3-0 επί του ΟΦΗ και λίγη ώρα αργότερα οι παίκτες του έστησαν μια γιορτή στα αποδυτήρια του Παγκρήτιου, πανηγυρίζοντας μία ακόμη επιτυχία της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο παράγοντας με τους περισσότερους τίτλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση 19 τροπαίων