Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας
Το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, και το πρώτο για την Αφροδίτη Σκαφίδα.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας καθώς στον κόσμο ήρθε η κόρη τους. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Τρισευτυχισμένοι γονείς
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε, «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)»,
Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη είναι μαζί τα τελευταία χρόνια ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο.
Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα στο Facebook
Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά
«Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.
«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά».
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
- Τι προσδοκά η ελληνική πλευρά από το ταξίδι Μητσοτάκη στην Άγκυρα
- Τα έντομα μπαίνουν (και) στο ελληνικό μενού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442