Σπουδαία διάκριση για τον Φορτούνη: MVP των πρώτων προημιτελικών του Conference League (vid)
Mετά το βραβείο του καλύτερου γκολ στα προημιτελικά του Conference League, ο Κώστας Φορτούνης αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης των πρώτων αγώνων για του «8» της διοργάνωσης
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση στο νικηφόρο 3-2 επί της τούρκικης ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των προημιτελικών του θεσμού με το οποίο η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού επιβραβεύτηκε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Φενέρ.
Μάλιστα «αντίπαλοι» του στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν ο Φέτλεσεν της Κλαμπ Μπριζ που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκίν που μοίρασε μια ασίστ και σκόραρε μία φορά στο 2-1 επί της Λιλ, αλλά και ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Στέφαν Γιόβετιτς που επίσης βρήκε δίχτυα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ο Φορτούνης όμως ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να επιβραβεύεται για τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην τούρκικη ομάδα.
Δείτε την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Europa Conference League:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.