Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα το 2021 για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την τεράστια καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελόνης από την ηλικία των 13 ετών.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε στο «Big Time podcast» και αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν να φύγει από το «Καμπ Νου» και να προσαρμοστεί στο Παρίσι, μετά τη μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Ηθελα να μείνω, αλλά τελικά έφυγα για το Παρίσι. Ηταν πολύ δύσκολο. Ολα έγιναν γρήγορα και έπρεπε να χτίσω ξανά τη ζωή μου μακριά από τη Βαρκελόνη μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια μου», τόνισε σχετικά ο διάσημος άσος.
«Δεν άλλαξα απλά ομάδα, πρωτάθλημα ή αποδυτήρια. Αλλαξε ολόκληρη η ζωή μου και δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Τον πρώτο χρόνο μάλιστα ήταν δύσκολα στο Παρίσι και στη δεύτερη σεζόν καταφέραμε κάπως να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Ηταν πιο δύσκολο, από τότε που παιδί έφυγα από την Αργεντινή για να πάω στη Βαρκελόνη», συμπλήρωσε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.