Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επική ατάκα του Μπέκαμ για τον Μέσι: «Έβαλα τα κλάματα…»

Η επική ατάκα του Μπέκαμ για τον Μέσι: «Έβαλα τα κλάματα…»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν έμαθε ότι ο Αργεντινός υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Πέρσι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε το… μπαμ καταφέρνοντας να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να υπογράψει μαζί της, φέρνοντας στο πρωτάθλημα του MLS, αλλά και στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ γενικότερα, έναν άλλον αέρα. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τη νύχτα που έμαθε πως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ συμφώνησε με την ομάδα, τονίζοντας πως όταν είδε το μήνυμα έβαλε τα κλάματα.

«Πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4 ή 5 το πρωί, όταν το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στη Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ξέρετε, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος. Όταν έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Αργεί ακόμη η επάνοδος του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ, στις αρχές του μήνα, βοηθώντας την Ιντερ Μαϊάμι να προκριθεί στην συνέχεια του Champions League της CONCACAF, αλλά τραυματίστηκε και από τότε είναι εκτός δράσης, χάνοντας παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και τα φιλικά ματς της εθνικής Αργεντινής με το Ελ Σαλβαδόρ (22/3) και την Κόστα Ρίκα (26/3).

Ο «pulga» συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ιντερ ούτε στο αυριανό ματς στη Νέα Υόρκη κόντρα στους Red Bulls, ενώ ο κόουτς της ομάδας του Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, θα τον αφήσει εκτός αποστολής και από το επόμενο ματς του πρωταθλήματος των ΗΠΑ (MLS), εντός έδρας, κόντρα στη άλλη ομάδα της Νέα Υόρκης, την FC στις 30 του μηνός.

Το ιατρικό επιτελείο της Ιντερ Μαϊάμι εκτιμά πως θα επιστρέψει στο ματς της 3ης Απριλίου κόντρα στη μεξικάνικη Μοντερέι για το Champions Cup στο Chase Stadium.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024