Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 30χρονος το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ’ εξακολούθηση εις βάρος οδηγών ταξί, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 30χρονος επιχείρησε να διαφύγει όταν είδε τη ΔΙ.ΑΣ., αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν
Ο συνεργός του 30χρονου άνδρα δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής εντόπισαν τον 30χρονο – που αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ληστεία εις βάρος οδηγού ταξί – να κινείται πεζός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας προς παρακείμενο δρόμο, ενώ απώθησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό.
Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.
Αιφνιδίαζε τους οδηγούς απειλώντας τους με μαχαίρι
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 30χρονος ενεργώντας είτε από κοινού με έτερο συνεργό είτε κατά μόνας, επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης.
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Από τη διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και κλοπή από περίπτερο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας