Καβάλα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 17χρονου στον δημοτικό κήπο
Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 17, 27 και 38 ετών ανήκουν στη ομάδα που χτύπησε τον νεαρό και αντιμετωπίζουν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα.
Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 17, 27 και 38 ετών, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, οι οποίοι ανήκουν στη ομάδα που χτύπησε τον νεαρό, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον δημοτικό κήπο της Καβάλας οφείλεται σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων.
Τι είχε συμβεί
Είναι βράδυ Πέμπτης, στο κέντρο της Καβάλαςμ και μια ομάδα νεαρών ξυλοκοπούν ανελέητα έναν 17χρονο μαθητή στον δημοτικό κήπο.
Ο ανήλικος έχει πέσει στο έδαφος. Αβοήθητος… Δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά.
Στο σημείο καταφθάνουν τρέχοντας και άλλοι νεαροί. Τον χτυπούν με μανία με κλωτσιές και μπουνιές και του σπάνε τη μύτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.
«Βλέπουμε μια μεγάλη παρέα ατόμων 10, 15 άτομα σίγουρα να έχουν περικυκλώσει ένα παιδί και να το βαράνε. Ο ένας τον βαρούσε, τον έριξε κάτω και μετά άρχισαν να τον βαράνε και οι υπόλοιποι», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.
Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραφαν τον άγριο ξυλοδαρμό με τα κινητά τους τηλέφωνα δίχως να επέμβουν, ενώ ένας άνδρας μπήκε στη μέση για να σώσει το νεαρό αγόρι.
«Παιδιά εγώ μπροστά ήμουν. Δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις. Ήταν πάνω από 30 άτομα και δεν ήταν όλα παιδιά. Εγώ μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώθω να βλέπω τέτοιες εικόνες σε κεντρικότατο σημείο της πόλης από τόσα πολλά άτομα. Χάθηκε το νόημα του να είσαι άνθρωπος πια», γράφει άλλος μάρτυρας στο Facebook.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442