Άρης: Προπονήθηκε ο Φαμπιάνο και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου του Άρη για τον Φαμπιάνο, ενόψει του κυριακάτικου (25/2) εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, συμμετείχε στην προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.
Ο Λατινοαμερικάνος σέντερ μπακ υπολογίζεται κανονικά από τον τεχνικό του Άρη για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Το Σάββατο (24/2) οι Κιτρινόμαυροι προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά το τέλος του προγράμματος ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο. Μια αναμέτρηση στην οποία ο Άκης Μάντζιος είναι πολύ πιθανό να κάνει ροτέισον, καθώς ακολουθούν ντέρμπι αλλά και ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Mε την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων) με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να συμμετέχει στο πρόγραμμα».
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι»
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)




















































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442