Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με Τζούρασεκ κόντρα στον Βόλο - Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Άρης: Με Τζούρασεκ κόντρα στον Βόλο – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Ο Κροάτης μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα - Ροτέισον από τον Μάντζιο στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (25/2, 19:30) συνεχίζει ο Άρης.

Η σημερινή προπόνηση μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Νέβεν Τζούρασεκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο Κροάτης μέσος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Αντίθετα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Φαμπιάνο. Όσον αφορά στα πλάνα του προπονητή του Άρη, ο Ακης Μάντζιος είναι πιθανόν, να κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ακολουθούν δυο ντέρμπι, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (28/2) και εντός με την ΑΕΚ (3/3), αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φαμπιάνο Λέισμαν, από την πλευρά του, ακολούθησε –και σήμερα- μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024