Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (25/2) παιχνίδι με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Άκης Μάντζιος θα κάνει και τις τελικές του δοκιμές για το βασικό σχήμα.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται, πάντως, να κάνει ριζικές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το που θα αγωνιστεί ο Βέλεθ.
Αν ο Ισπανός ξεκινήσει στη φυσική του θέση, θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Βερστράτε θα αγωνιστεί δίπλα στον Νταρίντα στα χαφ. Αντίθετα, αν ο Βέλεθ αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, μαζί με τον Νταρίντα, τότε ο Ροουζ θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας.
Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κουέστα κάτω από την εστία και η επιστροφή του Οντουμπάζιο, που εξέτισε την τιμωρία του, στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ ο Φεράρι έχει προβάδισμα έναντι του Μοντόγια για το αριστερό. Τέλος, οι Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία και Σαβέιρο, αναμένεται να είναι η τριάδα πίσω από τον Μορόν, σε σύστημα 4-2-3-1.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.