Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και το τέλος των δικαστηρίων
Η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.
Για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα αλλά και για την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο, μίλησε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης.
Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις, ο κ. Τάτσης ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα το εφετείο τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».
Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε: «Ένα ιατρικό θαύμα είναι ότι έζησε. Γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές. Πρέπει να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης, λειτουργικά. Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω κλείνοντας το μήνυμα της οικογένειας και του ίδιου του Κωνσταντίνου. Στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ξεπέρασε τα 16 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ το 2025 – Στην κορυφή τα τρόφιμα
- «Η βοήθεια είναι στο δρόμο» – Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Σπύρος Μελάς: Η φιλοθεάμων ομήγυρις στο Νησί της Μεσσηνίας
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
- Συρία: Χιλιάδες Κούρδοι βγαίνουν στους δρόμους για να καταγγείλουν για τις σφαγές στο Χαλέπι
- Πώς η επιτυχία του Πελέ «γέννησε» τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής – Κομπίνες, ατυχήματα, βαρβαρότητα
- Μπλόκα: Σοβαρές αιχμές για τους αποσχισθέντες αγρότες – Στο τραπέζι blackout σε κεντρικά οδικά σημεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442