Την Τετάρτη (17/1) ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου, Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ
Ορίστηκε κι επίσημα από την ΕΠΟ ότι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις Σέρρες
Το αίτημα που κατέθεσαν από κοινού ο Πανσερραϊκός κι ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να «εκκινήσουν» τους αγώνες τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βάσει του αρχικού πλάνου, έγινε αποδεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Έτσι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά για τους προημιτελικούς του θεσμού την προσεχή Τετάρτη (17/1) στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, την ίδια μέρα που οι άλλες ομάδες θα παίζουν τα δεύτερα παιχνίδια για την φάση των «16»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, θα εκκινήσει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Η 1η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 17:00».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....