Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μακανά Μπακού. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε το μεσημέρι (15/1) την απόκτηση του 25χρονου Γερμανού επιθετικού από τη Λέγκια Βαρσοβίας, υπό μορφή δανεισμού, έως το καλοκαίρι.
Στην σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Makana Baku, με τη μορφή δανεισμού από την Legia ως το καλοκαίρι του 2024.
Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο (2022-23) και το Super Cup Πολωνίας (2023-24) με την Legia, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1998 στην πόλη Mainz της Γερμανίας.
Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U20 & U21 της Γερμανίας, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της FSV Mainz.
Στη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει αγωνιστεί στις Sonnenhof-Gr. (72 συμμετοχές, 6 γκολ, 12 ασίστ), Holstein Kiel (22 συμμετοχές, 7 γκολ), Warta Poznan (13 συμμετοχές, 6 γκολ), Göztepe (22 συμμετοχές, 3 γκολ) και Legia Warszawa (40 συμμετοχές, 1 γκολ).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!