Την αντίθεσή του στην διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών στη Super League εξέφρασε, με ανάρτησή του στα social media, o ΠΣΑΠΠ(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών).
Τόνισε πως με άδεια γήπεδα δεν υπάρχει λόγος να γίνονται οι αγώνες και πως δεν υπάρχει λογική εξήγηση πίσω από την απόφαση της Κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:
«Άδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας. Ποτέ δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται.
Και τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στον μικρό Γιαννάκη, τον Εύθυμη, τον Αντώνη και χιλιάδες ακόμη παιδιά που το ποδόσφαιρο προσφέρει νόημα στη ζωή τους; Τι να απαντήσουμε στους εκατομμύρια υγιείς φιλάθλους του βασιλιά των σπορ που «ζούνε» για την Κυριακή; Ότι μας κέρδισαν οι κακοί;»
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί