Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτόν ξεχώρισε ο Καρβαλιάλ στις Σέρρες

Αυτόν ξεχώρισε ο Καρβαλιάλ στις Σέρρες

Ο Καρβαλιάλ εκθείασε την απόδοση του Καμαρά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θεωρεί ότι ο διεθνής άσος ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την επικράτηση των πειραιωτών στις Σέρρες.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 1-0 κι αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Όχι μόνο γιατί η ομάδα του Πειραιά πήρε τους τρεις πόντους σε μια δύσκολη έδρα, αλλά και γιατί οι πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του, με το γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το ότι ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ στις συζητήσεις που είχε μετά τον αγώνα, εκθείασε την απόδοση του Μαντί Καμαρά.

Ο Καρβαλιάλ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον διεθνή μέσο των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι ο Καμαρά βοήθησε πολύ την ομάδα του, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έλεγε μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες, ότι ο Καμαρά έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε να δει, ήταν δηλαδή ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αμυντικής και επιθετικής γραμμής των «ερυθρόλευκων».

Επισήμανε μάλιστα ότι από τα πόδια του Καμαρά πέρασε το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο διεθνής μέσος πήρε τις μπάλες από τα στόπερ και ανέβασε πολλά μέτρα την ομάδα του στην μεσαία γραμμή.

Ο Καρβαλιάλ εκθείασε λοιπόν την απόδοση του Καμαρά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θεωρεί ότι ο διεθνής άσος ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την επικράτηση των πειραιωτών στις Σέρρες.

Βεβαίως ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στις Σέρρες, αλλά ο Καρβαλιάλ δεν θα έχει τον Μαροκινό σέντερ φορ στη διάθεσή του στο Περιστέρι για τον αγώνα με το Ατρόμητο.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024