Καταπληκτικό ματς έγινε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» όπου Νάπολι και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 για τη 10η αγωνιστική της Serie A.
Ο «γερόλυκος» Ολιβιέ Ζιρού, στα 37 του χρόνια, σκόραρε δις για τους «ροσονέρι» στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι πρωταθλητές επέστρεψαν στο ματς με τον Πολιτάνο στο 50΄ και ισοφάρισαν με φάουλ-κεραυνό του Ρασπαντόρι στο 63΄.
Έτσι, κερδισμένη της αγωνιστικής αναδείχθηκε η Ίντερ, που επικράτησε 1-0 της Ρόμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και παραμένει στην κορυφή.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.