Με Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, νοκ-άουτ και ο Γκος
Ο Μουστάφα Φαλ προπονήθηκε κανονικά για τον αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα (13/10), ενώ οριστικά εκτός τέθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Στην 12άδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:15) για την 2η αγωνιστική της Euroleague με το ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων» να είναι γεμάτο.
Παρ’ όλα αυτά η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού επιφύλασσε ευχάριστα νέα. Ο Μουστάφα Φαλ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους μπλαουγκράνα. Αντίθετα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους οπίσθιους μηριαίους και πρόσθεσε το όνομα του δίπλα στους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.
Ο Ίγκανς Μπραζντέικις συμπεριλήφθηκε στη 12άδα και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν είναι είναι δύο κομβικοί παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα αναφορικά με το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρ.