Δολοφονικό μαρκάρισμα του Σάρλια σε παίκτη της Ίστρα – Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο (vid)
Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια άθελα του έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Χάιντουκ και την Ίστρα, μιας και κλώτσησε στο πρόσωπο αντίπαλο του, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ίστρα έπειτα από ένα επεισοδιακό ματς κόντρα στην Χάιντουκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, βάζοντας έτσι «φρένο» στο νικηφόρο σερί των γηπεδούχων. Ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από το δολοφονικό μαρκάρισμα του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, Ζβόνιμιρ Σάρλια πάνω στον Άντε Έρτσεγκ.
Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος είχε το βλέμμα του στην μπάλα και στην προσπάθειά του να απομακρύνει στη διεκδίκηση με τον Έρτσεγκ που είχε χάσει την ισορροπία του, τον κλώτσησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.
Η επέμβαση του ιατρικού τιμ της Ίστρα ήταν άμεση, με τον Έρσεγκ λίγα λεπτά αργότερα να ανακτά τις αισθήσεις του, προς ανακούφιση όλων.
Τέλος το παράδοξο είναι πως ο Σάρλια την γλίτωσε μονάχα με κίτρινη κάρτα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος