Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας στην επιστροφή του Μάντζιου

Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας στην επιστροφή του Μάντζιου

Μονόδρομος η επικράτηση στο σημερινό (3/9, 20.00) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει και πάλι στον πάγκο τους μετά από ενάμιση, χρόνο, περίπου.

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (3/9, 20.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, ενώ σημείο αναφοράς είναι και η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του, μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου.

Το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού, στην προηγούμενη θητεία του, ήταν η εκτός έδρας ήττα, με 2-0, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 14 Φεβρουαρίου του 2022. Ο Άρης χρειάζεται σήμερα τη νίκη, που θα του δώσει ηρεμία και την ευκαιρία να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Οι Μοντόγια και Οντουμπάζιο διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι θα καλύψει το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα παίξει ο Νταρίντα. Ο Κάρλσον θα ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή (εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη με έναν εκ των Σαμόρα ή Παναγίδη) και ο Μορόν θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024