Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον στο «Bramall Lane». Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην Premier League αλλά βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.
Τα «ζαχαρωτά» σε 283 λεπτά στο πρωτάθλημα δεν είχαν βρει δίχτυα αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντουκουρέ στο 14′.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, έμεινε στην περιοχή και από κοντά ο μέσος από το Μάλι έγραψε το 0-1.
Στο 33′ ο Άρτσερ με πολύ ωραία κίνηση ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3′) πήρε κεφάλι στο σκορ.
Πάλι, ο Άρτσερ με πανέμορφο κυρτό σουτ σημάδεψε το δεξιό δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Πίκφορντ και να καταλήγει στα δίχτυα. Η Έβερτον έφερε το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Νταντζούμα στο 55′.
Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να «κλέψουν» τη νίκη αλλά το δοκάρι και ο Πίκφορντ το απέτρεψαν.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.