Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να σκόρπισε αγωνία στους φίλους του στίβου, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι μεγάλο το μέγεθος της ζημιάς.
Η Κατερίνα Στεφανίδη στάθηκε άτυχη, καθώς κατά τη διάρκεια των αλμάτων προθέρμανσης, πριν τον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κάποιο άλμα ισάξιο των δυνατοτήτων της με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού στο αγώνισμά της, όμως όλα δείχνουν πως απέφυγε τα χειρότερα.
Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, είχε ως βασικό στόχο να περάσει στον τελικό και φυσικά να κάνει ένα άλμα καλύτερο από το 4.62μ. που έχει ως φετινό ρεκόρ, ο τραυματισμός της στον αστράγαλο όμως δεν της επέτρεψε να πετύχει την επιθυμία της στον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν.
Η Στεφανίδη όμως είναι τυχερή μέσα στη συνολική ατυχία της, διότι διαπιστώθηκε από τη μαγνητική που έκανε πως έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού, γλιτώνοντας πιθανή ρήξη.
Αυτομάτως ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται και δεν θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσει μετά την περίοδο ξεκούρασής της να ξεκινήσει προπονήσεις εν όψει και της απαιτητικής Ολυμπιακής χρονιάς που ακολουθεί.
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.