Ταυτότητες: Λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά – Δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο για να μη χάσει τη σειρά της
Η γυναίκα όταν συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει τη θέση στην ουρά προκειμένου να βγάλει την ταυτότητά της.
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που περιμένουν ώρες έξω από τα αστυνομικά τμήματα για τις νέες ταυτότητες.
Στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου καταγράφεται το αδιαχώρητο έξω από το αστυνομικό τμήμα με ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν τις νέες ταυτότητες με ψηφιακή μορφή.
Μία γυναίκα που περίμενε σήμερα από νωρίς στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων. Αμέσως αστυνομικοί που ήταν παρόντες την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν ήθελε να χάσει… τη σειρά της
Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, η γυναίκα όταν συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει τη θέση στην ουρά προκειμένου να βγάλει την ταυτότητά της.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλοντας να ανανεώσουν τις παλιού τύπου ταυτότητές τους κοιμούνται μέχρι και στα αυτοκίνητα για να προλάβουν να πάρουν θέση στις ουρές που σχηματίζονται από πολύ νωρίς το πρωί έξω από τα αστυνομικά τμήματα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες.
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442