Το σύνθημα για τη νέα σεζόν της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έδωσε ο Μάρτον Βάμος, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, την περασμένη Δευτέρα (21/8).
Ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Ξεκίνησε άλλη μία σεζόν. Μια δύσκολη σεζόν, με πολλά παιχνίδια.
Για αυτό, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο πλευρό μας και έχω να πω, ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε νέο προπονητή, νέα κίνητρα, μεγάλους στόχους και θέλουμε να διεκδικήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.
Στόχος μας να κερδίσουμε το πιο λαμπρό μετάλλιο του Champions League, το χρυσό, μπορούμε να το καταφέρουμε. Πέρα από το ευρωπαϊκό, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Πιστεύω, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, σχεδόν την ίδια με πέρυσι, με κάποιες αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Χρειάζεται να δέσουμε πρώτα σαν ομάδα, πιστεύω θα το κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Ανυπομονώ για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.