Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάλεψε μέχρι το τέλος και με δέκα παίκτες η Φόρεστ, αλλά «λύγισε» στο Ολντ Τράφορντ (3-2)

Πάλεψε μέχρι το τέλος και με δέκα παίκτες η Φόρεστ, αλλά «λύγισε» στο Ολντ Τράφορντ (3-2)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς προηγήθηκε στο 4' με 2-0 αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2, καθώς αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 67'

Η Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε πολύ καλά στο Ολντ Τράφορντ και έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά «λύγισε» στο φινάλε και ηττήθηκε με 3-2.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ έπαιξε από το 67′ με δέκα παίκτες κι αυτό κόστισε στο τέλος στην ομάδα του Κούπερ. Η Φόρεστ είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό με γκολ του Αβονίγι ενώ στο 4′ ο Μπολί έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ όμως έβγαλε αντίδραση και αρχικά μείωσε με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο 17′ για το 2-1, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο Κασεμίρο στο 52′ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2, με τον Μπρούνο Φερνάντες να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 76′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 3-2.

Χορταστικό ματς και το «Emirates» με την Άρσεναλ να μένει ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δράστη τον Περέιρα μόλις στο 1ο λεπτό του ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερη μέρος το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά ο Σάκα στο 70′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Ενκέτια δύο λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-1. Οι «κότατζερς» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Παλίνια στο 87′ έκανε το 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Φούλαμ 2-2

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Έβερτον-Γουλβς 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024